Nyitólap Hirdetésfeladás Kapcsolat
Eladó Panellakás, Mosonmagyaróvár, Városközpont
#170701383
37.99 millió Ft
Alapterület 58 m2
Szobák száma nincs megadva
Építési mód Panel
Állapot Kiváló
Emelet nincs megadva

További paraméterek

  • Kilátás: Utcára
  • Fűtés: Távfűtés egyedi méréssel
  • Bútorozottság: Részben bútorozott

Részletes leírás

Eladó panellakás Mosonmagyaróvár városközpontban

Mosonmagyaróvár városközponti részén kínálok eladásra egy 58 nm-es felújított panellakást. A 4 emeletes tömb 3.emeletén található lakás az elmúlt 3 évben teljes felújításon esett át. Villany- és vízvezetékcsere, burkolatcsere, klíma felszerelése és egy modern konyhabútor beépítése is megtörtént.

Az átagos panellakásoktól eltérően, illetve mérete miatt is remek helykihasználást tudtak alkalmazni a jelenlegi tulajdonosok. 

A 3 szobás lakásban helyiségeit tekintve van egy konyha, fürdőszoba, külön WC, étkező, nappali és egy hálószoba is. A nappaliból franciaerkélyre nyílik az erkélyajtó. 

 

A társasházban egy közös tároló áll rendelkezésre a lakóknak, akár kerékpár tárolására.

 

A lakás fűtése távhővel megoldott lakásonként egyedi mérővel, radiátoros hőleadással. A nyári meleget pedig a klímával van lehetőség enyhíteni. 

 

A Városközpont adta előnyök , a rendezett előkert és lépcsőház, valamint a kellemes lakóközösség miatt is kedvelt háztömb. Javaslom fiatal összeköltözőknek, családalapítás előtt állóknak vagy akár a nagyból kicsibe költözőknek. Elrendezése több lehetőséget is rejt. 

 

Az ingatlanra CSOK plusz is igénybe vehető.

 

Teljeskörű ügyintézéssel várom a kedves Érdeklődők hívását. Az első megtekintésől egészen a kulcsátadásig mindent intéz irodánk, legyen szó akár pénzügyi megoldásról, ügyvédi vagy energetikai ügyintézésről.

 

 

Kapcsolat

Szabó Nikoletta

Irodavezető

Ossza meg a hirdetést:
FacebookGplusTwitter