Nyitólap Hirdetésfeladás Kapcsolat
Eladó Téglalakás, Budapest, VII. kerület, Péterfy Sándor utca
#707000288
37 millió Ft
Alapterület 45 m2
Szobák száma 2 szoba
Építési mód Tégla
Állapot Felújítás alatt
Emelet 1. emelet

További paraméterek

  • Áron alul
  • Azonnal költözhető
  • Jó közlekedéssel
  • Kilátás: Utcára
  • Fűtés: Konvektor
  • Szintek száma: 4
  • Komfort: Összkomfort

Részletes leírás

Eladó felújítás alatt levő kétszobás első emeleti lakás a Péterfy Sándor utcában alkalmi áron!

Keresed a tökéletes befektetési lehetőséget vagy otthont a város szívében? Ne keress tovább! Eladó ez a két szobás, felújítás alatt álló lakás, amely kiváló elhelyezkedésének köszönhetően ideális választás mindazok számára, akik értékelik a kényelmet és a könnyű hozzáférést a városi élet fontos pontjaihoz.

Az ingatlan a városliget közelében található, így csupán néhány perc sétára van Budapest egyik legkedveltebb zöldövezetétől. Emellett könnyen megközelíthető a Keleti pályaudvar és számos egyetem is, így ideális választás diákok, illetve munkába járók számára is.

A lakásban két kényelmes méretű szoba található, amelyek ablakai az utcára néznek, így sok természetes fény árad be. A felújítás alatt álló ingatlan lehetőséget nyújt a saját ízlés szerinti kialakításra és berendezésre, így könnyedén álmodhatod meg új otthonod vagy befektetésed stílusát.

Ezen felül, a környék kiemelkedő befektetési lehetőséget kínál, hiszen könnyen bérbeadható a környék egyetemei és vállalatai miatt. Közeli parkolási lehetőség is rendelkezésre áll, ami további kényelmet biztosít az ingatlannal rendelkezőknek.

Az ingatlan eladási ára versenyképes és megfizethető, kiváló befektetési potenciállal. Ne hagyd ki ezt a fantasztikus lehetőséget! Ha szeretnél többet megtudni erről az izgalmas lehetőségről, vagy szeretnél megtekinteni egy ingatlant, ne habozz, vedd fel velünk a kapcsolatot most!

Kapcsolat

Pati-Nagy Alexandra

Irodavezető

Ossza meg a hirdetést:
FacebookGplusTwitter